Rompetapahtuman yleisötavoitteessa kirittävää

Rompemyyjät ja ajoneuvot ovat vielä sunnuntaina paikalla.

Vajaa 2 000 myytyä lippua. Tämä on yleisösaldo kahden päivän jälkeen Lieksassa ensimmäistä kertaa järjestettävässä harrastusajoneuvo- ja rompemyyntitapahtumassa.

”Tavoite on ollut 3 500 ja siihen sitä uskotaan”, sanoo Kuhmon Mobilistien puheenjohtaja Mikko Heikkinen juuri ennen porttien sulkeutumista lauantai-iltana.

Huomiselle sunnuntaipäivälle riittää siis vielä kirittävää lipunmyynnissä. Sunnuntaiksi on luvassa vielä hyvää säätä ja rompemyyjät ja valtaosa runsaasta 130 ajoneuvosta on vielä paikalla. Eli tarjonnasta ja olosuhteista loppukiri ei jää kiinni.

Heikkinen pitää Lieksan raviradalle saatua ajoneuvomäärää, 133 kappaletta, oikein mallikkaana ja riittävänä. Rompemyyjiä on ollut paikalla 60, kun perinteisesti Nurmeksen ja Kuhmon tapahtumissa myyjien määrä on kohonnut sadan paikkeille.

”Ensimmäisen kerran järjestettävä tapahtuma tuo aina haastetta rompemyyjien suhteen”, Heikkinen muistuttaa. Myyjä kun ei voi etukäteen tietää ennen lähtöpäätöstään, kuinka paljon uudessa tapahtumassa potentiaalisia asiakkaita on paikalla.

Heikkinen pitää ravirataa hyvänä tapahtumapaikkana. Näyttelykalustoa saa sisälle kahdesta portista, paikka on aidattu ja laaja alue antaa ”valtavasti mahdollisuuksia”. Radan pölyämistä on jouduttu hillitsemään kastelulla.

Tapahtumapäällikkö Juhani Korhonen muistuttaa, että niin Kuhmossa kuin Nurmeksessa ensimmäistä kertaa järjestetyssä harrastusajoneuvo- ja rompemyyntitapahtumassa myytiin 3 000 pääsylippua. Nyt yleisömäärä on vakiintunut 5 000 kävijän paremmalle puolelle ja parhaimmillaan lipunmyynti on kohonnut yli 7 000:n.

Jukka Timonen/PR

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*